Abstrakta målningar och grafiska tavlor till salu Gallery Mynewart

Under 2016 galleriet Mynewart grundade i Danmark. Sedan dess har mycket hänt, och galleriet är nu öppen i både Sverige och Tyskland. Galleriet är känd för att ha låga priser för sina målningar och tavlor – priser som ligger långt under den nivå som finns i traditionella gallerier i Danmark, Sverige och Tyskland. Det som skiljer galleri Mynewart från vanliga gallerier är särskilt det faktum att all försäljning sker via Internet – med undantag för ett showroom i Sønderborg i Danmark.

 

På Mynewart.se kan du köpa både stora och färgstarka målningar, som du kan köpa konst i form av grafiska tavlor och minimalistisk konstfotografi. På Mynewart.se kan du säkert göra en bra affär, och här har du möjlighet att få stor konst i hemmet utan att behöva spendera en förmögenhet. Det är också därför Gallery Mynewart har blivit så populär i Danmark, Sverige och Tyskland.

 

Stora målningar hitter

 

Under de senaste åren, särskilt en typ av konst blir oerhört populära. Detta gäller både i Sverige och i Danmark. Det finns stora målningar. Vad en stor målning? Detta är naturligtvis en subjektiv koncept, men i de flesta människor vill ha en målning att mer än en och en halv kvadratmeter har en stor målning. Och denna typ av konst har blivit prioritet till stor del på Galleri Mynewart.se sedan början av 2017.

 

Galleriet är varje månad nya stora och vackra abstrakta målningar tillbaka till deras lager och showroom. Priserna är som alltid billiga, så du kan med fördel gå till galleriet sidan och kolla in det stora utbudet.

 

Du kan också besöka mynewart.dk om du vill se den danska grenen av galleriet.

 

Moderna målningar är populära

 

Idag har de flesta människor tycker att stanna modern. De dekorera sina hem i en modern stil, och det inkluderar naturligtvis även modern konst till. På Galleri Mynewart.se har du möjlighet att välja mellan många olika typer av moderna målningar – och allt till låga priser. Så om du saknar en samtida målning du kanske vill ta på jakt i galleriet