Elitearmor, kvalité där den är som bäst

Elite-amor är ett företag som tillverkar skyddsvästar av högsta kvalité och har funnits sedan år 2009. Redan från start var deras mål att tillverka säkerhetsvästar av absolut bästa kvalité och inte ge avkall på något under tillverkningsprocessen.De testade sig fram med olika fiber och olika behandlingsmetoder för att få så bra hållbarhet somdet bara gick. Man fick så småningom fram två olika utföranden som fick namnet RX1 och RX2.
Dessa såldes under ett antal år fram tills man 2011 tog fram ytterligare modeller.

Företagets dröm om en produktlinje började utformas. Man tog ett steg i taget. Hela tiden arbetade man efter feedback från kunderna. Kvalité och komfort var under arbetets gång de ledord man arbetade med. För varje ny detalj eller varje ny väst så inväntade man feedback och arbetade hela tiden nära kundernas upplevelse.

518px-Working_dog_in_Afghanistan,_wearing_a_bulletproof_vest,_clears_a_building

Skyddsvästarnas utveckling

Efter ytterligare några år, närmare bestämt 2013 så förbättrade man skyddsvästarna ytterligare med ett tunt lager av komfortskum. Precis som man nästan kan höra på namnet så har detta med komforten av västarna att göra. Med hjälp av det här skummet så blir skyddsvästarna väldigt mjuka och sköna att bära. All feedback från kunder har gjort att man kunnat ta steg efter steg i rätt riktning och just komforten är ju en av de viktigaste bitarna efter säkerheten.

 

Eftersom Elite-Amors västar inte är tillgängliga i butik utan endast direkt via företaget så får de åsikter och önskemål direkt ifrån kunden. Just på grund av att man har tagit bort alla mellanhänder så vet man att en kund aldrig får en skyddsväst som är mer än tre månader gammal.Man kan även hålla nere priserna på detta sätt. Ingen mellanhand som ska tjäna pengar.

Förvaringsväskor till skyddsvästarna

Elite-Amor har skottsäkra och sticksäkra västar för både kvinnor och män. Designen är snygg och diskret samt påminner nästan om vanliga linnen eller västar.

De har även en snygg och slitstark förvaringsväska till din skottsäkra väst. Skyddsvästen ska alltid förvaras på en plats där du snabbt kan komma åt den. Just denna förvaringsväska kan vara praktisk eftersom du då kan bära med den till olika ställen utan att det väcker uppmärksamhet.

 

Själva väskan är av lågviktsmaterial och väger således nästan ingenting. Materialet är slitstarkt och väderresistent. Du kan alltså passera både sol, snö och regn utan att det påverkar skyddsvästen.Väskan rymmer de flesta storlekar av skyddsvästar och man kan med fördel beställa en väska till varje person som bär väst. Handtaget är lätt att öppna med kardborreband och väskan är 50 cm hög samt 60 cm bred.

 

Elite-Amor lämnar 5 års garanti på både skyddsvästar, väska och andra produkter såsom traumaplatta.Fördelen med företaget är att de fokuserar helt på vad de är bäst på. Man försöker inte utvidga sortimentet med halvbra sidoprodukter utan de satsar helhjärtat på skyddsvästar som är skott- och sticksäkra. Man känner att man får professionell service genom att företaget svarar på telefon och email alla dagar om året. Det är en trygghet för dig som kund att även kunna få möjlighet att prova västarna rent fysiskt och få hjälp och vägledning innan köp. Det borgar för god kvalité.